SALUT!

Angelo și Alina aici 🙂

Ne-am decis să deschidem Digital Growth Agency deoarece am simțit că este o nevoie pe piața din România de cineva ca noi, care să își asume și rezultatele bune, dar și eșecurile și să fim plătiți ca atare.

 

Noi fiind antreprenori și lucrând pe diverse proiecte am rămas surprinși să vedem că mai nimeni nu garantează rezultate. 

 

Având bugete destul de mici la început, nu ne permiteam să ne dăm ultimii banii din firmă și apoi să ne trezim fără rezultate și cu banii dați. 

 

Așa că de voie de nevoie a trebuit să învățăm singuri cum să ne facem noi propriile reclame, cum să ne scriem noi textele de vânzare, cum să ne facem strategiile de marketing și cum să le punem în aplicare. 

 

Am ales să investim în noi și să participăm la diferite cursuri, ca mai apoi să testăm informațiile pe proiectele noastre. Ne gândeam că măcar dacă investim acești bani în noi, măcar ține de noi și de capabilitățile noastre să aducem rezultate și nu vom putea da vina pe altceva. 

 

Dar asta a dus la altă problemă, a dus la faptul că nouă ne-a luat foarte mult timp să adunăm toate aceste cunoștințe și la faptul că trebuia să ne împărțim să facem foarte multe roluri în fiecare zi. 

 

Într-o zi trebuia să fim:

 

👩🏻‍🦰 Manager
👱🏼 Strategist 
🧑🏻‍🦱 Copywriter 
👩🏽 Marketeri specializați pe Email marketing, Facebook ads, Social media
👧🏻 Programator 
👨🏻‍🦱 Web Designer 

 

Și nu în ultimul rând…

 

👨🏻‍💼👩🏻‍💼 Eram și cei ce livrau serviciile și produsele online.

Așa că ne-am hotărât să ne axăm pe ceea ce ne place să facem cel mai mult: Marketing. 

 

Așa eu (Alina)am a ales mă ocup de partea de reclame pe Facebook și Angelo s-a axat pe copywriting. 

 

De aici ne-am și hotărât să deschidem o agenție făcută de antreprenori, pentru antreprenori.

Alina

Eu mă ocup de reclamele tale și
mă asigur că merg strună

Eu sunt Alina și treaba mea în agenție este să mă ocup de reclamele tale și să mă asigur că merg strună. 

 

Eu vreau să mă asigur că afacerea ta aduce profit; până la urmă nimeni nu vrea să lucreze pe scoici și evident îți dorești o afacere profitabilă. 

 

Am terminat cursul Do ads like a pro de unde am învățat foarte multe lucruri despre cum să ai cele mai bune rezultate posibile cu reclamele tale pe Facebook. 

 

Am studiat mai multe cursuri din afara țării pentru strategii complexe de marketing, asta ca să înțeleg și mai bine cum funcționează tot acest ecosistem al vanzarilor online și să pot să-mi dau seama când și unde ceva nu merge bine. 

 

În continuare studiez diferite cursuri și strategii, deoarece oamenii se schimbă, tendințele se schimbă, iar noi trebuie să fim la curent cu toate acestea ca să putem oferii rezultate clienților noștri.

Angelo

Treaba mea este să mă asigur că
mesajele tale convertesc.

Promisiunea noastră este că colaborarea cu noi îți va aduce rezultate mai bune sau îți primești banii înapoi.


Dar degeaba își face Alina treaba bine și trimite sute, mii sau zeci de mii de oameni la tine pe site, dacă oamenii nu fac ce vrem să facă (nu cumpără, nu se abonează la e-mail, nu se înscriu webinar etc).


Și atunci – dacă alegi să colaborezi cu noi – o să mă asigur că nu ”lași bani pe masă” lună de lună deoarece site-urile, reclamele sau e-mailurile tale nu sunt scrise așa de bine.


Nu îți scriu de la zero textele – costurile sunt destul de mari dacă vrei să fac asta – în schimb optimizăm textele existente ca să convertească cât de bine se poate. 


Apropo, în caz că nu știai îți oferim și consultanța întregii strategii, complet gratuit, indiferent dacă alegi să colaborăm sau nu.


Dacă vrei rezultate mai bune, apasă pe butonul de mai jos, completează chestionarul și programează apelul tău gratuit de consultanță chiar acum!

Digital Growth Agency

Singura agenție din România care-ți promite că dacă nu obții rezultate prin colaborarea cu noi îți vei primii banii înapoi.

Contact

© Copyright 2021 digitalgrowthagency.ro